Waarom is de roestvrijstalen staldeurbeslag beter voor staldeuren?

- Jul 27, 2020-

  1. Corrosieweerstand

Roestvrijstalen staldeurbeslag heeft betere prestaties om corrosie en oxidatie te voorkomen, wat verschilt van staldeurbeslag van koolstofstaal.roestvrijstalen staldeurbeslagkunnen hun nieuwe uiterlijk en mechanische sterkte lange tijd behouden. Dit bespaart extra kosten door dure reparaties en vervangingen.

black barn door hardware

2. Redelijke balans tussen kracht en gewicht

Een andere reden die u wilt gebruikenroestvrijstalen staldeurbeslagis dat de accessoires een consistente sterkte hebben om het gewicht te balanceren. Het betekent dat de dunste hardware ook bestand is tegen hoge gewichtsbeperkingen. Deze functie maakt de hardware-installatie eenvoudiger en negeert het omvangrijke uiterlijk, waardoor uw huisdecoratie er minimalistischer uitziet.

stainless steel barn door hardware

3. Mooi design

Er zijn veel stijlenroestvrijstalen staldeurbeslag, zodat u vrij een stijl kunt kiezen die u mooi vindt of als aanvulling op uw staldeur. Daaromroestvrijstalen staldeurbeslagis een goede keuze voor huiseigenaren die hun uniciteit willen behouden.


4. Gemakkelijk schoon te maken

Roestvrijstalen staldeurbeslagis gemakkelijk schoon te maken omdat ze een uitstekend vermogen hebben om vlekken, vet en ander vuil te voorkomen. Deze eigenschappen maken roestvrijstalen staldeurbeslag een betere keuze voor de keuken.