Waarom is de roestvrijstalen staldeurrol van Foshan huajian Hardware zo duur?

- Sep 05, 2019-

Foshan Huajian Hardware Products Co., Ltd. is een fabrikant die gespecialiseerd is in roestvrijstalen stalwalsrollen . De gemaakte producten zijn niet alleen veilig en duurzaam, maar ook betaalbaar. In het glazen hangwiel en de handgreepvergrendelingen is er een grote doorbraak. De katrollen geproduceerd door Foshan huajian Hardware zijn gemaakt van NSK-lagers geïmporteerd uit Japan en gematcht met Amerikaans standaard 304 roestvrij staal. De rubberen wielen zijn gemaakt van POM-lijmstaven geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland. De roestvrijstalen schuurdeurwals is niet alleen veilig maar ook zeer duurzaam.


De kwaliteit van het product is zeer belangrijke hardware. Er zijn altijd klanten die ons vragen waarom uw prijs zo duur is. Ik vertel de klant altijd wat ons voordeel is, waarom het duurder is dan de producten van anderen, en de klant voelt altijd hetzelfde uiterlijk. Laten we nu aan de hand van echt bewijs het iedereen vertellen, eens kijken naar de vergelijking van de rollen en de nieuwe rollen na 100.000 tests!

stainless steel barn door roller

Het is duidelijk dat we het gebruik van ons POM-rubberen wiel kunnen zien. Na 100.000 glijden zijn de vettigheid en helderheid heel duidelijk. Nu vertel ik mijn lieve klanten, de lijm op onze roestvrijstalen staldeurrol . Het wiel is gemaakt van Nieuw-Zeeland geïmporteerde POM-staafmachine, in plaats van de spuitgietonderdelen uit de mal. De dichtheid van POM-staaf geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland is veel hoger dan die van de binnenlandse POM-staaf en is zelfstandig met olie. Het zal worden gebruikt bij het daaropvolgende daadwerkelijke gebruik. Hoe soepeler het gebruik, hoe beter de slijtvastheid, en onze lagers zijn gemaakt van NSK-lagers geïmporteerd uit Japan. De voordelen van dit lager zijn: sterk dragend, super soepel en ultrastil.


Onze prijs is misschien hoog, maar we hebben u veel after-sales kosten bespaard, en nu met de verbetering van de menselijke levensstandaard, maakt het streven naar kwaliteit van leven onze producten meer bevredigend voor de high-end behoeften van klanten, dus als you De roestvrijstalen staldeurrol met de Foshan huajian hardware is gekozen als de toekomst!