Waarom koos u voor een professionele fabrikant van armaturen voor schuurdeuren?

- Feb 24, 2020-

De beslagset van Foshan Huajian Hardware's exterieur schuifdeurkit is erg populair in de markt. Wat is de juiste exterieur fabrikanten van schuifdeuren voor schuurdeuren zal de eerste van ons werk zijn. We staan onder druk om onze partners voor houten deuren opnieuw te selecteren, omdat onze hotel engineering klanten steeds meer producten nodig hebben, maar de rentetarieven dalen.


De fabriek met houten deuren heeft daarvoor nog geen ervaring met het produceren van een exterieur schuifdeurenpakket en er waren problemen met ons dat het dragende steunpunt en enkele opmerkingen niet van tevoren zijn uitgelegd. We geven feedback aan de houten deurenfabriek en vragen hen oplossingen te bieden. De tweede, de houten deur is verbeterd, maar de klant was nog steeds ontevreden. Ze openden de deur en keken naar de interne structuur. Toen ontdekten we dat om de kosten te verlagen de houten deurenfabriek zeer dun hout gebruikte, dat niet voldeed aan de belasting van de externe schuifdeurenkit . Het kostte ons ook veel geld en tijd.


Deze fout laat ons de waarheid zien dat u krijgt waar u voor betaalt. Schuifdeurkit voor buiten heeft houten deuren van hoge kwaliteit nodig om aan het draagvermogen te voldoen. Als de kwaliteit van de houten deur niet aan de norm voldoet, kan deze de externe schuifdeurkit niet dragen. Dus Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd wint altijd de markt met kwaliteit.