wie heeft 20 jaar ervaring in het produceren van roestvrijstalen hangende deurroller? ---- FOSHAN HUAJIAN

- Jun 28, 2020-

Heb je een stilteRVS hangende deurroller set? Zo niet, dan moet je wat moeite hebben met de deur, zoals lawaai, botsing, je hand knijpen. Maar de trend op dit moment is naar een mooiere, stilte en veiligere leefomstandigheden, duszacht sluitende staldeur hangende deurrolsetis ons hot-selling hardwareproduct. Mensen kiezen ervoor om lawaai te voorkomen, te crashen en de deur te beschermen tegen crashen.


Misschien heb je een vraag, hoe werkt het? Eigenlijk best makkelijkroestvrijstalen staldeur hangende deurrolsetmet een zacht sluitmechanisme. Na een zorgvuldig ontwerp kan ons zachte sluitingsmechanisme worden toegepast op alle hardware-systemen voor staldeuren en spoorgroottes.

hanging door roller set

De functie van het zachte sluitingsmechanisme is om de trilling en impact van de deur te verminderen en de deur te sluitenRVS hangende rollenseteen langere levensduur hebben. Wanneer de houten deur niet is geïnstalleerd met een zacht sluitmechanisme, geef de deur dan een harde druk, maakt geluid, breekt de houten deur en knijpt in de hand. Na het installeren van het zachte sluitingsmechanisme, zal de gladheid, stilte en veiligheid het beste van de deur zijn.


Bent u geïnteresseerd in ons soft closing mechanisme, neem dan gerust contact met ons op!