Welke is beter, hangende deurwals of onderste schuifdeurrailset?

- Sep 21, 2018-

Welke is beter, de deurlooprollen of de railset met bodemschuifdeur?

Ik denk dat de looprollen van de ophangdeuren beter zijn dan de onderste schuifdeurrailset, omdat de onderste schuifdeurrailset moeilijker te reinigen is. Als u schuifdeuren in de badkamer en keuken wilt gebruiken, zou ik u aanraden om de hangende deur te gebruiken looprollen. Zonder schuifdeur van de onderste deur kan struikelen worden voorkomen en is geschikt voor ergens met ouderen en kinderen.


De hangende glazen deur is een soort van schuifdeuren die worden ondersteund door looprollen op de bovenkant van de deur, het is geen lawaai, geen vloerbaan. De profielen van de looprollen met glazen deurhangende deur op de markt zijn onderverdeeld in titaniummagnesiumlegering en gerecycled aluminium. beste materiaal is roestvrij staal, anti-corrosie en anti-roest. De hoogwaardige rollenrollen van de ophangdeuren zijn de roestvrijstalen schuifdeurrollen van de Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd. Wij beschikken over geavanceerde productieapparatuur en eersteklas procestechnieken en een sterk ingenieursteam met meer dan tien jaar ervaring in R & D en technisch talent van hoge kwaliteit, waardoor onze producten vol staan met uitstekende technologie, fashional-stijl, creatieve ruimte-instructie en altijd een leider zijn in dezelfde branche.


Tijdens de decoratie is de onderste schuifdeurrailset eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Het nadeel is dat het ongemakkelijk is om de onderrail te hebben. De hangende schuifdeurbeslag is mooi en gemakkelijk schoon te maken. De tekortkoming is dat het gemakkelijk te zinken is. De levensduur van de twee deuren hangt af van de kwaliteit van de hardware van de roldeur en de kwaliteit van de accessoires heeft direct invloed op de levensduur van de deur.