Welk merk van ophangdeurroller is beter?

- May 23, 2018-

De ophangende deurrollen zijn het belangrijkste onderdeel van een schuifdeur, het heeft een zacht sluitende inslag. Het gewicht van de deur wordt gedragen op het wiel, het kan gemakkelijk worden verplaatst door de stilzwijgende samenwerking met de trolley. Maar slechts een paar mensen bezitten het meest afgelegen idee van de feiten.

Het type van de hangende deur rollen is verdeeld volgens de beweegbare deur inclusief de houten deurkraan, het glazen schuifdeur beslagwiel en de vouwdeur hangende deur rollen, etc. Van functionele differentiatie, zijn er luxe kranen, super stille kranen, stof proof kranen enzovoort. De gemeenschappelijke gewichtscapaciteit ligt tussen 60 en 120 kg.

Het materiaal van de hangende deur rollersl is meer gediversifieerd, het belangrijkste omhulselmateriaal omvat roestvrij staal, zinklegering, koperlegering, enz., En de oppervlaktebehandeling van gesatineerd satijn, enz.

De wielen van de hangende schuifdeurbeslag zijn hoofdzakelijk gemaakt van metalen rollen, massieve kunststof rollen, kunststof rollagerrollen, vezel nylon rollagers en meerlagige composietrollen.

Welk merk is beter om te kopen? HUAJIAN Hardware Products Co, Ltd heeft 15 jaar hardware opknoping ronde matching ervaring, de sterke ondersteuning van klanten in binnen-en buitenland, geef ons een gestage stroom van momentum, continue innovatie, continue verbetering, klant eerst, roestvrij staal kraanwiel diversiteit , om klanten te voorzien van persoonlijkheid op maat.