Welk merk is betrouwbaarder wanneer u de hangerrollen voor de staldeur kiest?

- Oct 12, 2018-

De ophangrollen van de staldeur vormen het belangrijkste onderdeel van een schuifdeur, het heeft een zacht sluitende inslag. Het gewicht van de deur wordt gedragen door de deurrol, die gemakkelijk kan worden verplaatst door de spoorverbinding met de loopdeurrollen.

Het type loopdeurrollers is opgedeeld op basis van de beweegbare deur inclusief de hangborden voor de houten staldeur, de glazen ophangende deurrollers en het opklapbare deurtje van de vouwdeur, etc. In termen van functionele verschillen zijn er zware roldeurrollen, geruisloos hangende deurrollen, anti-roestrail deurrollen en ga zo maar door. Het draagvermogen ligt tussen 60 en 120 kg.

Het materiaal van de hangende deurrollen is meer gediversifieerd, het belangrijkste materiaal omvat roestvrij staal, zinklegering, koperlegering, enz., En de oppervlaktebehandeling van gesatineerd satijn, enz.

De wielen van de ophangende deurrollen zijn hoofdzakelijk gemaakt van metalen rollen, massieve kunststof rollen, kunststof rollagers, vezel nylon rollagers en meerlagige composietrollen.

Welk merk is het beter om de deurrollen voor de staldeur te kopen? HUAJIAN Hardware Products Co, Ltd heeft 20 jaar ervaring in staldeur hanger rollen, het product heeft gewonnen vertrouwen en ondersteuning van binnenlandse en buitenlandse klanten en werd zeer goed verkocht in binnen- en buitenland markt.