Wat moeten we kiezen voor douchedeurrollen wiel?

- Dec 03, 2019-

Met de verbetering van de kwaliteit van leven, gebruiken veel mensen graag glazen deuren in badkamerdecoratie, en de installatie van glazen deuren vereist het gebruik van douchedeurwieltjes . Alleen goede deurrollen kunnen de levensduur van douchedeuren en de veiligheid van gebruikers waarborgen. Dus de keuze welke deurrol het belangrijkst is.

De kwaliteit van het rolwiel van de douchedeur wordt weerspiegeld in het lager, dus de levensduur van het lager op de deurrol speelt een beslissende factor. Momenteel zijn er meer lagers van koper, koolstofstaal, zinklegering en roestvrij staal op de markt. Onder hen zijn 304 roestvrij stalen deurrollen beter. Wat kopermaterialen betreft, behoren legeringsmaterialen en koolstofstaal tot slechte materialen en hebben ze een lage levensduur.

shower door rollers wheel

analyseren zoals hieronder:

(1) Lagerwiel van roestvrij staal 304: Lagerwiel van roestvrij staal 304 heeft 100.000 continue en destructieve push-pull-tests zonder schade en abnormaliteit doorstaan, met een normale levensduur van meer dan 5 jaar, en voorkomt effectief slijtage en olielekkage. De deurrol is gemaakt van nylonrubber, dat bestand is tegen temperatuur en slijtage, en heeft een ontsporingsontwerp met een vertragingsbufferontwerp om soepel en veilig glijden in de doucheruimte te garanderen.

(2) Met rubber beklede deurrol met koperen as: deze deurrol komt vaker voor. Het middelste deel is geel koper met roestvrijstalen kralen aan de binnenkant en witte kunststof aan de buitenkant. Bij gebruik van roestvrijstalen kralen is de hardheid van koper en kunststof zachter. Het buitenrubber is gemakkelijk te dragen, waardoor de opening tussen de deurrollen groter en groter wordt en na verloop van tijd zal verslechteren.

(3) Deuren van koolstofstaal: deuren van ijzer-koolstoflegeringsmaterialen met een koolstofgehalte van minder dan 2% en een kleine hoeveelheid silicium, mangaan en fosfor, zwavel en andere onzuiverheden. De deurrollen van dit materiaal zijn hard, bros en gemakkelijk te produceren. Roestcorrosie en korte levensduur.

Door het materiaal van de deurwals te begrijpen, is roestvrij staal 304 de beste keuze voor het wiel van de douchedeurwielen .