Wat is het belangrijkste aan de levensduur van de schuifdeur? (2)

- Jun 17, 2018-

Hoogwaardige roldeuren worden hoofdzakelijk weerspiegeld in het ontwerp en het fabricageniveau van het systeem met deurwielen en het bijpassende ontwerp van het deurrailsysteem. Wat moet worden opgemerkt bij het kiezen van een schuifdeur of schuifdeurbeslag?


Het belangrijkste onderdeel van de schuifdeur is eigenlijk de hardware, en het belangrijkste dat niet kan worden genegeerd in de hardware is het ophangen van de deurrollen en het schuifrailsysteem.


2. Schuifdeurhangers. Het belangrijkste onderdeel van de schuifdeur is de deurrol die de zwaartekracht van de hele deur draagt. Besteed aandacht aan het gebruik van hoogkwalitatieve, slijtvaste nylon bussen van hoge kwaliteit. Het oppervlak van het nylon moet zeer glad zijn en mag geen ribben hebben. De binnenste balbeugel is ook zeer sterk nylon. De structuur vermindert de wrijving en verbetert de smeringsprestaties van het lager. De structuur van het draagvermogen is een stalen structuur. Dit ontwerp kan het geluid in het schuifproces van de schuifdeurhanger effectief verminderen en kan ervoor zorgen dat de schuifdeurhanger niet hoeft te worden onderhouden. De levensduur is maximaal tien jaar.


De hangende deurwals is grofweg verdeeld in twee delen, de ene is de lager en de andere is de buitenlaag van de lager. De kwaliteit van het lager speelt een sleutelrol in de duurzaamheid van de schuifdeur.Foshan HUAJIAN Hardware's ophangdeurrollen nemen hoogwaardig 304/316 roestvrij staal, NSK-lagers en POM-staven geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland, met hoge belasting, anti-corrosie en gladder.

301.jpg

Dubbele schuurdeurwielen hebben een slijtvast, geluiddempend effect. Twee staldeurwielen glijden parallel om verder te zorgen voor stil, soepel en stabiel duwen en trekken. Bovendien zijn goede deurwielen vaak ontworpen met twee antislip-apparaten om een betrouwbare veiligheid te garanderen wanneer de deur schuift. Slechte staldeurwielen hebben vaak slechts één anti-jump-apparaat en zelfs geen anti-jump-apparaat. Ze zijn gemakkelijk te ontsporen wanneer ze worden gebruikt en het is moeilijk om de veiligheid te garanderen. Foshan HUAJIAN 17C dubbele schuur deur wielen hardware complete accessoires, gebruik meer stabiel en soepel, gemakkelijk om rustige ruimte te genieten.

17c2.jpg