We hebben enkele voordelen van de roldeur van de staldeur. --- Foshan Huajian Hardware

- May 07, 2019-

---- Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd

Hoewel   je doet   niet weten   te veel   over ons, wij zijn een professionele fabrikant van s tainless stalen staldeur blijf roller met 20 jaar ervaring. Onze producten hebben een aantal voordelen van staldeur-looprol, als volgt.

  • Het elliptische gat op de deur van de stal blijft op de rollat, de spoorwielen voor de deur van de doucheruimte zijn de spoorwielen van de excenterschachtdeur, die kunnen worden afgesteld wanneer de klant installeert.

  • De overkapping is gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt niet gemakkelijk roest van het materiaal. Het dubbele lager is stabieler dan het enkele lager, wat de stabiliteit en de belastbaarheid van de loopdeurrol verhoogt. Bovendien is ons lager ook roestbestendig en 100 uur onder de zoutsproeitest niet geroest.

  • De glazen opening heeft twee soorten platte gaten en hellende gaten (hoorngaten), die kunnen worden aangepast aan de grootte van de glasopening. Unieke excentrische bussen helpen om de montagepositie van het glas aan te passen.

  • Bovendien wordt het elliptische gat op de geleiderail geopend om het instellingsbereik van de pijpklem tijdens het installeren uit te breiden.

Als u vragen heeft over producten, neem dan contact met ons op , wij zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden .