Het materiaal van staldeurbeslag.

- Dec 03, 2020-

In de afgelopen jaren zijn de populairste designtrends schuifdeuren voor daterende woningen en kantoren. Schuifdeuren zijn rustiek en het ontwerp is gemodelleerd naar hun agrarische voorgangers. Schuifdeurbeslag wordt meestal geïnstalleerd op functionele en mooie schuifdeuren. deurbeslag van verschillende materialen zorgt voor verschillende verschijningsvormen en verschillende prijzen voor miljoenen gezinnen.

Er zijn 3 materialen voor staldeurbeslag: roestvrij staal, koolstofstaal en aluminiumlegering. Laten we enkele van hun voor- en nadelen begrijpen.

Prijs: roestvrij staal> aluminium legering> koolstofstaal. Dit wordt zonder twijfel bepaald door de prijs van het metaal.

Dit is een geschikt metalen materiaal, aluminium is zacht en zelfs de aluminiumlegering zelf is sterk verbeterd.

De naam kan worden gemalen. Roestvrij staal is de leider in antiroestprestaties, aluminiumlegering is de tweede en koolstofstaal kan alleen de derde zijn. Koolstofstaal moet een oppervlaktebehandeling krijgen en een aluminiumlegering moet aan het oppervlak worden geoxideerd. RVS behoeft alleen gepolijst te worden.

Over het algemeen is de beste kwaliteit natuurlijk roestvrijstalen staldeurbeslag, maar de prijs is hoog. Aluminiumlegering en koolstofstaal hebben hun eigen voordelen. Maar het meest kosteneffectieve materiaal is koolstofstaal.