De introductie van roestvrijstalen glazen deurklink

- Nov 04, 2019-

Glazen deuren komen veel voor in het leven. Om de transparantie van de werkomgeving te waarborgen, zullen glazen deuren worden gebruikt wanneer veel bedrijven worden gerenoveerd. Maar in de meeste winkels worden glazen deuren geïnstalleerd, omdat het handig is voor consumenten om de goederen in de winkel duidelijk te zien en consumenten aan te trekken. Om het gebruik van de glazen deur te vergemakkelijken, is het zeer noodzakelijk om de deurklink te installeren. Wat de werkelijke gebruiksverhouding betreft, zijn er veel roestvrijstalen glazen deurgrepen op de glazen deur geïnstalleerd, maar er is weinig over bekend.


1. De roestvrijstalen glazen deurhendel is van metaal. De textuur is relatief hard en vervormt niet, zelfs niet als het wordt blootgesteld aan een grote externe kracht, dus het heeft een lange levensduur en een hoge veiligheid.


2. Als de glazen deur wordt gebruikt als de toegangsdeur van de winkel, wordt de ene kant van de handgreep naar buiten blootgesteld. Veel handgrepen worden beschadigd door de zon of de regen, en de roestvrijstalen glazen deurhendel kan deze problemen voorkomen omdat deze erg sterk is. Corrosieweerstand, dus zelfs na jaren regenen, zijn er geen problemen zoals roest. De roestvrijstalen glazen deurhendel is de warmte die het metaal van de zon zal absorberen, waardoor het na een lange blootstelling een beetje heet kan worden.

stainless steel glass door handle Er zijn twee voordelen van de glazen deur roestvrijstalen glazen deurhendel


1. De roestvrijstalen glazen deurhendel is stevig aan het glas bevestigd en valt er niet gemakkelijk vanaf.

2. In vergelijking met het uiterlijk is de roestvrijstalen glazen deurklink harmonischer en mooier dan andere handgrepen. Dus let goed op je leven, je zult merken dat de meeste glazen deuren zijn geïnstalleerd met roestvrijstalen glazen deurgrepen .


Na het lezen van dit artikel, heb je misschien een andere perceptie in deurklink van roestvrij staal . Deurknoppen van roestvrij staal hebben een sterke corrosieweerstand, zodat ze niet worden beïnvloed door regen, zodat ze na een lange gebruiksduur niet worden gedragen.