Het belang van hoogwaardige hangende hangers voor schuifdeuren

- Sep 03, 2019-

De prachtige schuifdeur is een landschap in het thuisleven dat werk en amusement, leren en rusten, openbare en privéruimtes gemakkelijk kan scheiden, waardoor het probleem van steeds minder leefruimte effectief wordt opgelost. Wanneer we ervoor kiezen de deur te verplaatsen, besteden we meer tijd aan de selectie van het uiterlijk, maar negeren we de kwaliteitsfactor. Het gebruik van de schuifdeur is echter goed of niet, 80% wordt weerspiegeld door de hardware, vooral de rollende deurhangers zijn het belangrijkste, het gewicht van de hele deur wordt op het wiel gedragen. Afhankelijk van de categorie van de hangende kleerhangers , kan de schuifdeur worden verdeeld in houten hangende kleerhangers , glazen hangende kleerhangers en een hangend wiel met vouwdeur, enz., En kan in het algemeen 60 tot 120 kg dragen.


Hoogwaardige roldeurhangers komen vooral tot uiting in het redelijke ontwerp en de keuze van lager- en poeliematerialen. Uitstekende lagers zijn bepalend voor de kwaliteit van het ophangwiel. Factoren zoals de kwaliteit van de lagerinstallatie, kogel, smeermiddel en andere factoren hebben ook invloed op de nauwkeurigheid, levensduur en prestaties van het lager.

rolling door hangers

Het materiaal van de hangende hangers is meer gediversifieerd. De gebruikelijke wielmaterialen omvatten hoofdzakelijk metalen katrollen, massieve kunststof katrollen, met kunststof beklede lagerkatrollen en POM kunststof katrollen. Gewone plastic katrollen zijn zacht van textuur en kunnen alleen worden gebruikt voor deuren van minder dan 60 kg. De metalen katrollen zijn sterk, maar ze zijn gemakkelijk om geluid te produceren wanneer ze in contact komen met de baan; POM plastic katrollen zijn hard, soepel en duurzaam, en de solide POM katrol zelf wordt geleverd met Glijvermogen maakt het glijeffect beter en duurzamer. POM combineert perfect de sterke punten van gewone kunststoffen en metalen materialen. Het is duurzaam, stil en arbeidsbesparend. Het is de beste keuze voor hoogwaardige hangende hangers .