De voor- en nadelen van de staldeurset.

- May 10, 2019-

voordelen:

1, mooi.

2. Bespaar ruimte. De hangende staldeuren passen op de muur en nemen niet te veel ruimte in beslag.

3. Opknoping staldeur kit is geschikt voor alle soorten deuropeningen.

4, de kosten laag, de installatie van de staldeurkit is zuiniger dan het installeren van de gewone deur, de hangende staldeuren hebben alleen een set schuifdeuren nodig voor schuurdeuren en deurpanelen, meestal een set schuifdeuren hardware is ook een paar honderd stuks, het deurpaneel kan lokaal worden aangepast.

nadelen:

1, slechte afdichting; nadat de hangende staldeur is geïnstalleerd, is er een opening tussen de muur en de muur, zodat het geluidsisolerende effect en afdichtingseffect niet goed is. Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om de slaapkamerdeur te gebruiken, dit heeft invloed op de kwaliteit van de slaap. Andere functionele gebieden zoals studie, keuken, badkamer, enz. Kunnen worden gebruikt.

2. Vergelijk de draagcapaciteit van het muuroppervlak; de staldeurset is een soort hangende staldeuren, die het gewicht van de hele deur volledig draagt door de hangende kast aan de muurzijde, zodat de wand van de vaste ophangrail het gewicht zou moeten kunnen dragen, over het algemeen niet aanbevolen Installeren de staldeur kit op een gipsplaat of lichtgewicht muur.