de 54ste Wereldconferentie voor hardware geopend in Shanghai

- Oct 25, 2017-

De 54ste hardware Wereldconferentie geopend in Shanghai.

Huajian hardware zijn goed bekende rond de wereld.


Onlangs, de ontwikkeling van de industrie is sterk ondersteund en gecultiveerd als de focus van de nationale economie, enAlsde noodzaakvan natieen levensonderhoud van mensen,de 11 categorieën van hardwareproducten zijn nauw verbonden met het leven van de mensen.Als een traditionele industrie, de hardware-industrie actief reageert op en voert het beleid van de regering, via diepgaande bevordering van de industrie drie hoofdpunten "kwaliteit, merk, voordeel", om structurele aanpassing verder in te verdiepen, upgrade, en blijven maken van de resultaten.


De hardware-industrie heeft ook grote vooruitgang geboekt in de diepe transformatie. De jaarlijkse waarde van de output van de industrie is over RMB1.5 biljoen, en de totale waarde van de invoer en uitvoer zijn bereik US$ 120 miljard. Met name inde eerste helft van 2017, heeft China's hardware-industrie een groot aantal buitenlandse import- en exporthandel gehandhaafd. De groei van gegevens weerspiegelt de tendens en de toekomst van de sector van de hardware.


Tot slot, de 54ste Wereldconferentie voor hardware is geopend op 20thOktober in Shanghai, als u niet kunt vinden schuur deur hardware, pull deurkrukken of handvat sluizen die u wilt, kunt u komen naar onze fabriek hebben een bezoek.