Schuifdouche of draaideur, welke is beter voor badkamer? Foshan huajian hardware zal je vertellen.

- Nov 18, 2019-

We kunnen twee soorten deuren op de markt vinden, een schuifdeur en een draaideur, hoe maken we er gewoon een onderscheid tussen? Foshan huajian metal products co., Ltd zal hun voor- en nadelen vertellen.

1. Het voordeel van glijdende douchedeur .

In het begin is de schuifdouche handiger en neemt deze zeer weinig ruimte in beslag dan een draaideur. Hierdoor ziet de ruimte er helderder en ruimer uit. Dan heb je meer ruimte om te gebruiken.

2. Het nadeel van een glijdende douchedeur .

Het nadeel van de traditionele ingelijste schuifdouchedeur is dat het water in de groef van de schuifrail vatbaar is voor waterophoping, wat moeilijk te hanteren is en beschadigd is. Er is echter een nieuw type hangende doucheschuifdeur op de markt verschenen, die niet alleen nat en droog kan scheiden, maar ook het probleem van waterophoping in de onderste groef kan voorkomen in vergelijking met de traditionele schuifdeur van de doucheruimte.

sliding shower door 3. Het voordeel van een draaideur.

De doucheruimte met de draaideur heeft een sterk gevoel van transparantie en een goed ruimteverlichtend effect. Bovendien past de doucheruimte de methode van het zwaaien van de deur toe, wat ook in lijn is met de dagelijkse gewoonten.

4. Het nadeel van een draaideur.

Een doucheruimte met een draaideur heeft een grote ruimte. Omdat het glas een gemakkelijk breekbaar item is, kan het niet naast de draaideur worden geplaatst omdat het gemakkelijk tegen het glas botst en het glas breekt. En wanneer de douche wordt geopend, wordt er water uit gemorst en kan de badkamer niet worden afgedicht.