Schuifdeur of draaideur, wat is beter voor glazen douchedeur?

- Nov 20, 2019-

De doucheruimte is een ruimte om te ontspannen. Hoewel het klein is, maar het moet droog en nat kunnen scheiden, en de glazen doucheruimte mag niet smal zijn. Hoe dit te bereiken? Veel mensen gebruiken de glazen schuifdeur als scheidingswand voor de doucheruimte. Gemeenschappelijke glazen douchedeuren zijn ingedeeld in twee soorten glazen schuifdeuren en draaideuren. In veel doucheruimtes van hotels wordt de pendeldeur breder toegepast dan glazen douchedeuren .

Sliding glass shower door

Het is echter nog steeds noodzakelijk om de specifieke omstandigheden bij het kiezen te combineren. Als het gebied klein is, kunt u ervoor kiezen om de glazen douchedeur te gebruiken, en dan kan de kleine ruimte redelijk worden gebruikt, wat de glazen deur van de doucheruimte beter perfect kan maken, en ook de ruimteverdeling en het gebruik aanzienlijk vergemakkelijken van de woonkamer. Het push-pull ontwerp voldoet aan de compacte orde en het snelle leven van het moderne leven.

Als het gebied groot is, kunt u ervoor kiezen om de draaideur te gebruiken. De deur heeft hogere eisen voor het bestrijden van de windbelasting. Daarom is het meer geschikt voor installatie in de glazen douchedeur van de grote doucheruimte. De duurzaamheid is sterk, de onderhoudsfrequentie kan worden verlaagd en de veiligheid en controle zijn eenvoudig aan te passen aan verschillende warmte-isolatie. En het uiterlijke systeem. Uitstekende dragende prestaties en lage wrijving tijdens de werking van de deur.