Eenvoudige hardware-accessoires voor de douche

- Apr 23, 2018-

Hoogwaardige douche hardware wordt gemaakt door roestvrij staal, roestvrijstalen fittingen die hand gepolijst 304 het beste is. Sommige high-end doucheruimtes zijn structureel gericht op het ontwerp van waterdichting en het ontwerp van aanpassingsfuncties. Bijvoorbeeld, de functie van het aanpassen van de positie van de sluismuur aan de horizontale richting kan afwijkingen corrigeren die zijn veroorzaakt door cementarbeiders en installatiewerkers. Enkele veel voorkomende problemen met lage douchewanden zijn als volgt:

 

1. Het ontwerp van het deurrailsysteem keurt een u-vormig ontwerp van 90 graden goed, en het systeem van het deurdeurrail is ook een u-vormig groefontwerp. Het is gemakkelijk om stof, haren op te stapelen en looprollen te dragen.

2. Er zijn veel bramen op de verbindingen van aluminiummaterialen, die niet glad zijn en het algehele gevoel ruw is.

3, Glazen schuifdeur hardware met behulp van goedkope aluminiumlegering of zinklegering accessoires, zelfs met plastic ter ondersteuning van de site, niet alleen gebrek aan kracht, maar ook gemakkelijk te dragen.

4. Er is geen aanpassingsfunctie vóór en na, kan de afwijking van de cementarbeiders niet corrigeren, is het effect van de installatie van de doucheruimte niet goed, is het glas onderworpen aan horizontale torsie, gemakkelijk om te exploderen, de katrol is ook gemakkelijk om te dragen.

 

18B-D70 实物图1.jpg


HUAJIAN Hardware deurbeslaggarnituren

Douchedeurbeslag Gemaakt in China zijn gemaakt door roestvrij staal 304/316, slijtvast en lange levensduur. HUAJIAN heeft een strikte kwaliteitsnormen van productie, maat is extreem exact. Schuifdeurhangers zijn gemaakt door Japan NSK Lager en POM plastic wiel contract de Midden.Goede oppervlaktebehandeling, er zijn geen blaren, scheuren op het oppervlak en duidelijke lijnen. Niet alleen het oppervlak is mooi, maar heeft ook een ultrastille glijbaan.