Inbouwspoelhandgrepen

- Jul 27, 2017-

1, high-end import van de hand heeft een volledige set van geïmporteerde en geïmporteerde accessoires binnenlandse assemblage punten, de prijs is anders, moet aandacht besteden aan het onderscheid. Nogmaals, als de handelaar zegt dat het wordt ingevoerd, moet het een afsluitingsorder kunnen maken.

2, hoe complexer de structuur van de handgreep is duurder. Een dubbele tongslot is niet noodzakelijkerwijs duurder dan een enkele tong. In het algemeen is de modernisering van de slotgreep, de veiligheid en de complexiteit van de schakeloperatie niet erg verwant. Eenvoudige werking van het slot is niet noodzakelijkerwijs niet verzekering, en de opening van een zeer complex slot is niet per se betrouwbaar. Een redelijk ontwerp van de procedure voor de vergrendelingsschakelaar moet een blik zijn, kan gemakkelijk worden bediend.

3, Pure koperhandvat is niet noodzakelijkerwijs duurder dan roestvrij staal, om het proces te zien. Nogmaals, plastic deurhandvat mooi ook best om niet te kopen, omdat de kracht ervan niet genoeg is, eenmaal gebroken, zelfs de deur kan niet openen.