Zijn de roestvrijstalen poeliesets geroest?

- May 27, 2020-

Roestvrijstalen katrolkitszijn gemaakt van 201 roestvrij staal of 304 roestvrij staal en zijn onderverdeeld in nationale normen en internationale normen.

stainless steel door pulley kits

De meeste mensen denken dat roestvrij staal niet zal roesten, maar dat is niet waar. Hoewel roestvrij staal een goede corrosiebestendigheid heeft en het oppervlak een gezuiverde beschermende film heeft om roest te voorkomen. In de natuur is het een stabiel oxide, maar roestvrij staal zal in verschillende mate in verschillende omgevingen worden geoxideerd. We moeten deroestvrijstalen katrolkitsoppervlak regelmatig om het glad te houden om de levensduur te verlengen. Bij het reinigen van het oppervlak moeten we krassen vermijden en geen gebleekt wasmiddel of schuurmiddelen gebruiken. Om de wasvloeistof te reinigen, is het noodzakelijk om het oppervlak tijdens het wassen met schoon water af te spoelen.


Foshan Huajian Hardware Factory maakt gebruik van hoogwaardig Amerikaans standaard 304 roestvrij staal, dat niet gemakkelijk zal worden geoxideerd.