Indoor schuifdeuren stijl

- Nov 11, 2019-

Er zijn twee soorten binnenschuifdeuren die het meest worden gebruikt: houten deuren of glazen deuren. De keuze van het materiaal dat u wilt gebruiken, is afhankelijk van uw applicatieomgeving omdat ze dezelfde functionaliteit hebben en de meeste hardwarefabrikanten houten en glazen deuropties bieden.


Meestal ziet u een enkele deurstijl, in feite kan een bredere opening een ontwerp met dubbele deur gebruiken. De dubbele staldeur met tweerichtingscompartiment biedt een uitstekende toegang tot elke ruimte en de binnenschuifdeuren zijn een uitstekend alternatief voor Franse deuren.


Houten deuren zijn de meest voorkomende, ze verminderen het zichtbereik en blokkeren alle licht, waardoor een efficiëntere behuizing mogelijk is. Privacy of ruimtelijke ordening is belangrijk. Deze deuren zijn er in verschillende stijlen, van rustieke staldeuren tot moderne staldeuren.


Glazen deuren geven u meer ontwerpopties, zodat u de meeste hoeveelheid licht kunt krijgen, de verlichting en privacy kunt regelen en toch het ruimtebeheer kunt beheren door de kamer uit te schakelen of te openen.


Of het nu gaat om een houten deur of een glazen deur, het Spline Hardware-team kan de stijl ontwerpen van een binnenschuifdeur voor uw huis, hotel, enz.