Als u een comfortabele schuifdeur behuizing willen hebben, glazen roldeur wiel is uw eerste keuze.

- Mar 27, 2020-

In het vorige artikel, als u een comfortabele glazen doucheruimte wilt hebben, moet u het frame, het spoor en de katrol opgemerkt. Wat moeten we nog meer opmerken?

Het volgende deel moet worden opgemerkt is de glaskwaliteit, eigenlijk is het ook afhankelijk van het frame hardware. Hoogwaardige roestvrijstalen hardwareframes kunnenOndersteuninghet gewicht van 10mm en 12mm dik gehard glas. Hoogwaardige aluminiumlegeringen kunnen 8mm dik glas ondersteunen. Het frame van glazen doucheruimte kan alleen ondersteunen 5mm, 6mm dik glas, zodat de veiligheid is natuurlijk lager. De inferieure glazen douche ruimte frame kan gewoon ondersteunen 5mm, 6mm dik glas, dus het is niet genoeg veilig.


Bovendien, wanneer u kiest voor douche kamer glas, moet u weten dat de taaiheid van auto-grade glas is superieur, en het ziet er zeer schoon zonder deeltjes en gaatjes. Er is ook een gemakkelijk te reinigen glas. Die reinigingsmiddelen zoals shampoo en douchegel zal afglijden als water, en zal niet over een laag grijs vuil na langdurig gebruik.


Er is ook een zeer belangrijk object is de behoudende steen, die vaker wordt gebruikt in twee soorten kunstmatige steen en natuursteen. Natuursteen is niet te hoog, geschikt voor badkamers die zijn gelegd met vloertegels. Kunstmatige steen is niet gemakkelijk om puin te verlaten zonder gewrichten, maar het is hoger dan natuursteen en geschikt voor ruwe decoratie.


Ten slotte, volgens het budget om het juiste materiaal te kopen, zijn hoogwaardige materialen navenant duur, maar goedkope materialen zijn niet erg praktisch en moeten ze mogelijk vaak worden gerepareerd. Het kan nodig zijn om zorgvuldig te kiezen op basis van uw budget.