Als u een comfortabele glazen douchewand wilt hebben, is een glazen schuifdeurpoelie uw eerste keuze.

- Mar 23, 2020-

De badkamerinrichting van die sterrenhotels is eenvoudig en praktisch. Zou je hetzelfde willen hebbenglazen douchewanden? We hebben veel ervaring in hotel engineering samenwerking, geven u enkele suggesties, misschien helpt het u om er een te kopen!

 Sliding Glass Shower Enclosures

Er zijn vier onderdelen waar u op moet lettenglazen douchewanden. De eerste is het frame van deglazen douchewanden. Er zijn veel doucheruimteframes van aluminiumlegering en roestvrij staal op de markt. Roestvrij staal heeft een sterke weerstand tegen corrosie en is niet gemakkelijk te roesten, dus de prijs is hoger dan aluminiumlegering. Maar niet alle roestvrij staal is geschikt voor glazen doucheruimteframes. 304 roestvrij staal is het meest geschikt, omdat het grote roestbestendigheid.

glass sliding shower door pulley

Het tweede ding is de schuifdeurrail van deglazen douchewanden. De meeste problemen in de glazen schuifdouchewanden worden veroorzaakt door deglazen schuifdeur katrol. Je kunt ervoor kiezen om 304 roestvrij staal en POM te gebruikenglazen schuifdeur katrol, gevolgd door koper. Wat betreft de legering, het is gemakkelijk om te schuren, wat een slecht materiaal is. Het zal een veiligheidsrisico vormen na langdurig gebruik. De kwaliteit van deglazen schuifdeur katrolkunt u zelf testen. Het roestvrij staalglazen schuifdeur katrolglijdt soepeler en de arme glijdt hard.