Als u hoogwaardige deurgrepen van roestvrij staal wilt, waar moet u dan op letten?

- May 08, 2020-

Veel mensen kiezen voor roestvrijstalen deurgrepen, omdat het niet alleen een hoge hardheid heeft, maar ook goede anticorrosieve en anticorrosieve eigenschappen heeft. Het heeft een breed scala aan toepassingen, of het nu wordt gevonden in huizen, kantoorgebouwen of kleine bedrijven in grote winkelcentra, enz. Dus als u hoogwaardige roestvrijstalen glazen deurgrepen wilt, waar moet u dan op letten?


  1. Materiaal, om de productiekosten te verlagen, kiezen sommige verkopers ervoor om roestvrij staal te gebruiken met een ongekwalificeerd nikkelgehalte en een fout. De afgewerkte producten hebben vaak gebreken.


  2. Oppervlaktebehandeling, let goed op of het oppervlak van het handvat glad is, zonder blaren of zonder scherpe randen. Hoogwaardige geschuurde roestvrijstalen glazen deurgreep, de metaalglans is niet erg helder, maar de glans is gelijkmatig verdeeld. Een goede spiegellicht roestvrijstalen glazen deurgreep moet zo helder zijn als een spiegel.


  3. Kwalitatief hoogwaardige, roestvrijstalen glazen deurgreep moet stabiel zijn en niet gemakkelijk vallen, de belangrijkste plaats is het verbindingsgedeelte van de handgreep, als het verbindingsgedeelte van de roestvrijstalen handgreep naar wens wordt gelast, is dit niet alleen niet veilig, maar het is waarschijnlijker dat het eraf valt na langdurig gebruik. Er is een zekere kans dat het glas breekt.


Daarom moeten bij de aankoop van roestvrijstalen glazen deurkrukken gekwalificeerde producten worden geselecteerd die zijn geproduceerd door merkverkopers. Als u een garantie nodig heeft, kunt u de fabrikant vragen om materialen en bijbehorende inspectierapporten te verstrekken.