Schuifdeurbeslag correct installeren? (één)

- Mar 16, 2020-

Stap 1: Installeer de rails

Maak eerst de hardware van uw schuifdeur los en controleer de onderdelen en instructies. Het spoor is een belangrijk onderdeel van het schuifdeurbeslag en het is ook belangrijk om het verticaal en horizontaal in de juiste positie te plaatsen.

barn wood hardware

Stap 2: Markeer het eerste gat

Bepaal volgens de instructies de positie van het eerste gat volgens de deurhoogte + 10 mm en meet vervolgens de afstand vanaf de grond. Daar boor je je eerste gat. Boor na het markeren van de punten een klein gaatje in de muurplaat. U wilt hout achter de muurplaat verslaan, zorg ervoor dat er iets is waar de bout in kan zinken.

barn wood hardware

Stap 3: Markeer het tweede gat

Meet de afstand tussen de gaten aan het einde van het spoor en markeer de locatie van het volgende gat. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de eerste en tweede gaten zich op een niveau bevinden, anders blijft uw hardwarespoor voor schuifdeuren niet waterpas. Boor aan het einde van het spoor nog een klein gaatje en zorg ervoor dat het kan worden vastgezet. Na zorgvuldige metingen en "testgaten" is het tijd om een ​​echt gat te boren. We boorden het eerste gat door het gipsbord en in het achterframe.