Hoe de schuifdeurschuif correct te installeren? (twee)

- Mar 20, 2020-

Vervolgens, nadat we de eerste schroef hadden vastgedraaid, draaiden we de ophangrail van de schuifdeurschuif en volgden we de positie van het tweede gat. Dit is een goed moment om te controleren of uw hefrails waterpas zijn. Boor na bevestiging een gat aan het andere uiteinde van de ophangrail en bevestig vervolgens het tweede uiteinde met de vierkante schroef zoals de eerste. Vergeet het tweede eindpunt niet.

Gebruik een platte railpakking om de resterende gaten tussen de rail en de plaat te boren. Installeer na het boren de resterende schroeven met vierkante kop. Draai vervolgens alle schroeven vast. Je track is nu geïnstalleerd!

barn door slider

Stap 4: Snijd de onderkant van de deur in een groef

De deur schuift langs de bovenste rail door middel van een "vloergeleiding" die op de vloer is gemonteerd. De geleider vereist een 3/8-inch brede en 1/2-inch diepe groef in het midden van de onderkant van de deur.

Stap 5: Installeer de schuifdeurschuif

We plaatsen de schuifdeurschuif op de juiste plaats, dicht bij de deur, markeren de punten en boren vervolgens de gaten. Om schade aan het hout te voorkomen, hebben we aan één kant geboord totdat de punt van de schop de onderkant van de deur doorboorde. Daarna draaiden we de deur om en boorden vanaf die kant vier gaten.

barn door slider

Stap 6: Bevestig de deur aan de ophangrail

Nadat de hanger aan de deur is vastgeschroefd, hoeven we alleen maar de hanger aan de rail te haken om hem op te hangen.

Stap 7: Installeer het vloergeleideblok

Het is tijd om het vloergeleideblok van de schuifdeurschuif op zijn plaats te installeren.