Hoe de glazen deurgrepen te installeren

- Jul 10, 2018-

De deuren van verschillende gebouwen zijn in principe glazen deuren. Er is uiteindelijk een deurknop gebonden. Glas als breekbaar artikel. De installatie van de glazen deurgrepen mag niet als een houten deur worden geïnstalleerd, anders beschadigt deze de glazen deur. Dus hoe installeer je de glazen deurgrepen? Lees dit artikel aandachtig door.

XG-20.jpg

Wees voorzichtig bij het installeren van de glazen deurgreep s

De rol van de deur is eigenlijk een goede partitie, maar vereist ook veelvuldig schakelen, dus de deurgrepen zijn erg belangrijk.

De glazen deur is anders dan de andere deuren. De deur trekt van de houten deur is gemakkelijker te installeren dan de glazen deur Omdat de verkeerde installatie van de deur trekken handgrepen niet de houten deur beschadigen. Maar de glazen deur is kwetsbaarder dan de houten deur. Daarom moeten we een eenvoudige en gemakkelijk te installeren hendel kiezen bij het kiezen van de glazen deurtrekkingen .

Glass door pulls.jpg

Ten eerste moeten we alle gereedschappen voorbereiden die we van tevoren moeten installeren. Tijdens het installatieproces moet u hulpgereedschappen gebruiken, zoals veelgebruikte schroevendraaiers, die allemaal van tevoren moeten worden voorbereid.

Ten tweede zijn er vele soorten handgrepen voor de deur. De meeste glazen deuren hebben sleuven voor de installateur om de handgrepen te installeren. We moeten de juiste grootte voor de installatie selecteren.

Ten slotte zijn de deurgrepen van de meeste deuren ook afneembaar. We kunnen de handvatten verwijderen en de vaste handvatten vanuit de sleuven door de hulpgereedschappen aanpassen om de glazen deurgrepen vast te zetten. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat de greep van de glazen deur niet los zit en dat de installatie voltooid is. Als de glazen deur loszit, gebruik dan een hulpgereedschap om het vast te zetten.