Hoe het roestvrijstalen schuifdeurwiel te identificeren?

- Nov 13, 2019-

Schuifdeuren zijn glazen schuifdeuren of staldeuren, waarvan de meeste bestaan in winkelcentra, kantoren en schoonheidssalons. De structuur is om de deur te verplaatsen door katrollen en schuifrails. Dus hoe het roestvrijstalen schuifdeurwiel te identificeren?

stainless steel sliding door wheel

Allereerst is geluid een zeer belangrijke factor bij het identificeren van de wielen. Het roestvrijstalen schuifdeurwiel van hoge kwaliteit is stiller dan het inferieure. Ten tweede moeten we de aanpassing van de wielschuiven controleren, die de gladheid en stabiliteit van het roestvrijstalen schuifdeurwiel beïnvloeden, met hoge aanpassing en minder geluid. Wanneer u de prestaties van het roestvrijstalen schuifdeurwiel test, laat u het wiel in de richting van de schuifrail glijden om de gladheid en het abnormale geluid te controleren. Als het wiel soepel en stabiel glijdt, is geen geluid een roestvrijstalen schuifdeurwiel van hoge kwaliteit, maar het tegenovergestelde is inferieur. Ten slotte, schud de deur vanuit de verticale richting van het wiel om de amplitude van de zwaai te zien. Hoe minder de slingerende amplitude, hoe beter de stabiliteit van het wiel.


De deurverbinding moet ervoor zorgen dat de opening behouden blijft wanneer de deur wordt geopend en gesloten om impact te voorkomen. Het externe wiel vereist een opening van 15 mm. Het interval heeft echter invloed op de afdichting van de schuifdeur en verhoogt de kans op stof. De opening van het roestvrijstalen schuifdeurwiel heeft een sterke correlatie met de gladheid van de schuifdeur. Het is beter om een product met een kleine opening te kiezen bij de aankoop.