Hoe maak je de roestvrijstalen deurgreep schoon?

- Dec 13, 2020-

Deroestvrijstalen deurgreepis een gemeenschappelijke montage in het gebouw, en gebruikt in kamer deur, badkamer glazen deur, kantoordeur, winkel toegangsdeur etc en ga zo maar door. Er is een beproeving voor ons hoe de reiniging van deroestvrijstalen deurgreepgemakkelijk en snel?

stainless steel door handles

De eenvoudigste manier is om deroestvrijstalen deurgreepmet water en zachte doek voor dagelijks onderhoud. Het is belangrijk om op te merken dat het reinigen van de watervlekken om het oppervlak droog te houden. Blijf geen restwasmiddel of het zal roestig zijn.

glass door handles

Maar als u uw deurklink een grondige reiniging wilt geven, u sommige neutrale detergenten gebruiken om de watervlekken schoon te maken en vervolgens te drogen. Vergeet niet dat altijd grondig spoelen om eventuele resterende wasmiddel te verwijderen, en laat het oppervlak goed drogen. Na voltooiing van de reiniging moeten alle oppervlakken vrij zijn van zichtbaar vuil, watervlekken en residureiniger, waardoor het een schone uitstraling krijgt.

glass door handles


De vingerafdrukken zijn waarschijnlijk de meest lastige ding op het oppervlak van deroestvrijstalen deurgreep. Maak je daar geen zorgen meer over, je gebruikt gewoon een glasreiniger om het schoon te maken. U gebruik maken van een microvezel doek, spuit wat glas reiniger op, en veeg voorzichtig het gebied van deroestvrijstalen deurgreepom vingerafdrukken te elimineren. Na herhaalde afvegen, afspoelen met warm water en drogen met een handdoek en zachte doek. Houd bij dagelijks gebruik uw handen droog bij het aanraken van deroestvrijstalen deurgreepom te voorkomen dat water (of andere oplossing) het oppervlak aantast.