Hoe de lagering van glazen schuifwielen te kiezen?

- Sep 07, 2019-

De kwaliteit van de rolwielen is een belangrijke factor bij het bepalen van de levensduur van de gehele schuifdeur. Het materiaal van de glazen schuifwielen moet drukbestendig en zwaarbestendig zijn. Het belangrijkste is om roest te voorkomen. Ten tweede is de afdichting van de wielzitting beter. Als het in de doucheruimte wordt gebruikt, zal de waterdamp zeker niet minder zijn en moet de gladheid van de glazen schuifwielen worden gegarandeerd. De rolwielen en het spoor moeten nauw op elkaar zijn afgestemd om een kleine opening te bereiken, zodat het niet gemakkelijk eraf valt wanneer het door een externe kracht wordt geraakt, om een veiligheidsongeval te voorkomen.

Momenteel zijn de meeste glazen schuifwielen op de markt bedekt met nylon plastic bovenkleding, maar in feite zijn er wikkelingen in de riemschijven - lagers. De kwaliteit van het lager en de levensduur van het lager worden als goed en slecht beschouwd, dus het lager naar de riemschijf is een essentieel onderdeel. Momenteel zijn er veel materialen op de markt zoals koper, koolstofstaal en zinklegering. Wat betreft koper- en legeringsmaterialen, koolstofstaal is een arm materiaal met een lage levensduur. Onder hen is de beste keuze de 304 roestvrijstalen glazen schuifwalswielen , en de lagers kunnen NSK-lagers kiezen die uit Japan worden geïmporteerd! Waarom heeft NSK Bearing zo'n goed effect? Laten we nu kijken waar de voordelen zijn.

sliding glass door roller wheels

NSK Bearing Co., Ltd. is een professionele fabrikant van lagers in Japan. Het belangrijkste product is lagers. De structuur is over het algemeen samengesteld uit adereindhulzen, rollende elementen en kooien. Volgens de richting van de lading, kan het in twee soorten worden verdeeld: radiaal lager en duwlager. Afhankelijk van het type rollende elementen, is het verdeeld in NSK-kogellagers en NSK-rollagers. Hun specialiteiten zijn als volgt:

(1) De startwrijving is klein en het verschil tussen glijden en wrijvingsregeling is ook klein. Standaardisatie en standaardisatie worden ook internationaal gepromoot en de uitwisselbaarheid is goed en verschillende merken kunnen uitwisselbaar worden gebruikt.

(2) Vereenvoudigde constructie rond de geïmporteerde lagers voor eenvoudig onderhoud en inspectie.

(3) Om de stijfheid te vergroten, kan het zelfs in een negatieve opening worden gebruikt (voorspanningstoestand).

De glazen schuifwalsdeuren geproduceerd door Spline Hardware zijn gemaakt van NSK-lagers geïmporteerd uit Japan en zijn gemaakt van 304 roestvrij staal. De gemaakte rolwielen zijn niet alleen veilig en duurzaam, maar ook redelijk betaalbaar!