Hoe kies je een geschikte roestvrijstalen glazen deurklem?

- Nov 06, 2019-

  1. De gemeenschappelijke glazen deurklemmen zijn gemaakt van ijzer, koper en roestvrij staal. Het wordt afgeraden om glazen deurklemmen van ijzer te gebruiken voor binnendeuren. Omdat ijzermateriaal gemakkelijk te oxideren is en roest na langdurige blootstelling aan lucht. Vooral in relatief vochtige omgevingen wordt het aanbevolen 304 roestvrijstalen glazen deurklemmen te gebruiken die gemakkelijk schoon te maken zijn en bestand zijn tegen roest.

  2. Voor de deuren en zware massief houten deuren moet de deur van roestvrij staal worden gebruikt. De roestvrijstalen glazen deurklemmen hebben een sterke gewichtscapaciteit en bijtkracht, die de flexibiliteit en soepelheid van de deurschakelaar kunnen garanderen.

  3. Als je niet weet hoe je de juiste voor deuren moet kiezen, moet je misschien eerst de merken met roestvrijstalen glazen deurklem kiezen , het is handiger en sneller.

  4. Voor deuren van verschillende materialen moet een roestvrijstalen glazen deurklem van verschillende stijlen worden gekozen. Scharnieren met glazen deuren moeten bijvoorbeeld op de frameloze glazen deur worden geïnstalleerd en de dikte van het glas moet niet meer zijn dan 10 mm.

    Sommige slaapkamerdeuren worden geopend op de tv-muur als achtergrond. Om de algehele ruimte harmonischer en mooier te maken, zullen veel mensen ervoor kiezen om onzichtbare deuren te maken.

    stainless steel glass door clamp/clip


    De meeste onzichtbare deuren hebben geen handgrepen, dus het openen en sluiten van deuren is afhankelijk van de deurscharnieren. Stealth-deuren gebruiken over het algemeen hydraulische deurklemmen van roestvrijstalen glazen deuren . Het voordeel van een roestvrijstalen glazen deurklem is dat deze de deur kan sluiten na het openen van een bepaalde hoek en geen groot impactgeluid maakt.