Hoe hoogwaardige schuifdeurhangers kiezen?

- Apr 03, 2018-

Hoe hoogwaardige schuifdeurhangers kiezen?

schuifdeurhangers is een zeer belangrijk accessoire in de schuifdeur. Er zijn nu drie soorten hangende deurrollers, die plastic schuifdeurrollers zijn en waarvan de textuur hard is. Het nadeel is dat het gemakkelijk te doorbreken is. Na een tijdje voelt de schuifdeur tijdens het duwen en trekken samentrekkend; De   kwaliteit van metalen ophangende deur roller is beter, maar het geluid is luider; de deurrollen van roestvrij staal zijn de beste van deze drie soorten deurrollen, met uitstekende taaiheid en slijtvastheid, en het glijdende gevoel is soepel.

1. Schuifdeurbaan en rollen selectievaardigheden

Opknoping deurrolstoelen moeten zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen druk en zwaar gewicht, zoals roestvrij staal 304 en hoogwaardige synthetische materialen. De afdichting van de wielzitting is goed, waterdamp is niet gemakkelijk in het wiel te brengen en de gladheid van het wiel is gegarandeerd.

2. Deurrollen en spoorcompatibiliteit

De deurrollen en het spoor moeten stevig zijn voorzien van kleine openingen en ze kunnen niet gemakkelijk worden losgemaakt als ze worden blootgesteld aan externe krachten om veiligheidsongevallen te voorkomen.

3.de perfecte match van wiel en track

Keur geïmporteerde roestvrij stalen lagers volledig gesloten structuur, continuïteit na 10 miljoen keer, destructieve push-pull-test zonder enige schade en abnormaal, levensduur van maximaal 10 jaar.