Hoe deurklink kiezen? Is deurklink van roestvrij staal beter dan andere?

- Nov 25, 2019-

De roestvrijstalen deurklink is een fitting die op de deur wordt geïnstalleerd om de deur te openen en te sluiten. De roestvrijstalen deurklink van Foshan huajian hardware heeft meer vormen en functies, en de kwaliteit is beter dan die van anderen. Naast de gangbare handvatstijlen op de markt, zijn onze handvatstijlen: ronde handgreep, H-handgreep, L-handgreep, handgreepvergrendeling enzovoort.

stainless steel door handle

Er is veel materiaal voor handgrepen. De gemeenschappelijke zijn roestvrij staal, zinklegering, ijzer en aluminiumlegering. De industriële handgreepmaterialen zijn roestvrij staal, zink, aluminium en nylon. Vanwege de hoge eisen van de industriële handgreep en de gebruiksomgeving zijn de eisen voor materialen en verwerkingstechnieken relatief streng. Maar roestvrijstalen deurklinkmaterialen hebben 201 roestvrij staal en 304 roestvrij staal volgens verschillende installatieomgevingen. Maar de keuze van het handgreepmateriaal is natuurlijk 304 roestvrij staal, omdat de prestaties en kwaliteit van de 304 roestvrijstalen deurklink in alle opzichten superieur is aan andere gemeenschappelijke handgrepen.

modern stainless steel door handle

Natuurlijk wordt het bij het kiezen van een roestvrijstalen deurgreep aanbevolen om een fabrikant met ervaring en after-sales te kiezen, die veel onnodige problemen, zoals installatie, vervanging en onderhoud, zal voorkomen.