Hoe kies je een professionele fabrikant van moderne staldeurbeslag?

- Oct 02, 2019-

De totale set moderne hardware voor staldeuren van Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd is erg populair in de markt. Hoe we de juiste fabrikanten van houten deuren moeten kiezen, wordt de eerste prioriteit van ons werk. In samenwerking met Amerikaanse hotel engineering-klanten neemt ook de vraag naar moderne staldeurbeslag toe. Maar de rente is altijd lager, dus moesten we de leverancier van houten deuren opnieuw selecteren.

modern barn door hardware

Het model geproduceerd door de fabrikant van houten deuren van onze nieuwe partner werd goedgekeurd door de klant. Er was echter een probleem toen de eerste houten deur naar de klant werd gestuurd. In het begin werd alleen de fabriek voor houten deuren als de eerste beschouwd die de moderne hardware voor staldeuren maakte . De houten deur van de stijl, verschillende gewichtspunten, de aandachtspunten worden niet goed geregeld. Voor deze problemen geven we ook feedback aan de fabrikanten van houten deuren en vragen we de fabrikanten om wat te doen. Maar de tweede partij houten deuren naar de klant weerspiegelt meer ontevreden. De klant opende direct de deur om de structuur binnen te controleren. Het legde ook direct uit dat de fabrikant van houten deuren een zeer dun materiaal koos om de kosten te verlagen en het gewicht van de moderne staldeur niet kon bereiken. Het bracht ons er ook toe om na verkoop te brengen. Veel moeite en kosten.

Door deze samenwerking geloven we ook sterk in het concept van "de markt veroveren op kwaliteit". Omdat we bepaalde kwaliteitsvereisten hebben voor de houten deuren die worden gebruikt in de moderne hardware voor staldeuren . Als de kwaliteit niet aan de norm voldoet, is het onmogelijk om het gewicht van de moderne staldeurhardware te dragen, dus de Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd is altijd gegarandeerd door kwaliteit, en het is het niveau voor de klant om vast te houden de kwaliteitscontrole van het product.