Hoe meer concurrerend en win de markt voor schuifdeur hardware?

- Nov 01, 2017-

Hoe meer concurrerend en win de markt voor schuifdeur hardware?

Het ministerie van milieubescherming verklaard dat een gesloten deur beleid voor ondermaatse ondernemingen zal worden uitgevoerd door het midden van juli. Na meer dan twee maanden van de actie "bescherming van het milieu zwaard", welke wijzigingen zijn aangebracht in de deur en venster accessoires en Overige nijverheidsbedrijven thuis?


In de eerste plaats zal de markt neigen te zijn meer gereglementeerde en ordelijk.

Na deze grote renovatie, zullen de wanordelijke ontwikkeling en vicieuze concurrentie van kleine ondernemingen worden uitgeroeid.


Ten tweede, de horren accessoires Producten zullenredelijk verhoging van de prijs.

Vanwege de overcapaciteit van de low-end-markt, en een groot aantal ondermaatse ondernemingen zal worden bestraft, dus het zal de intensivering van de tegenstrijdigheid van de markt van vraag en aanbod. En dit in combinatie met de stijgende prijs van grondstoffen en accessoires als gevolg van inflatie en de stijgende milieukosten zijn meegenomen, dus dit tot de deur leiden zal en venster accessoires prijzen had geen plan om prijzen te verhogen nu.


Ten derde, het merk voordeel van deur- en accessoires is blijkbaar meer en meer.

De ondernemingen met visie op lange termijn en branding zal gaan verder en beter.


Forthly, de hardwareproducten met een toegevoegde waarde en de hoge kwaliteit zullen meer en meer concurrentie.

Die ondernemingen die aandacht besteden aan de productkwaliteit, uitstekende afwerking en integreren van het culturele erfgoed zal meer concurrerend zijn in de markt.