Hoe installeren we de montageplaat?

- Dec 10, 2019-

Zoals we allemaal weten, zal de montageplaat ons helpen om de schuifdeur gemakkelijker te installeren, het is tijdbesparend en kosteneffectief. Dus hoe installeren we de montageplaat?


Eerst moeten we het RVS ophang wiel op de schuifdeur monteren en vervolgens de hoogte van de geleiderail op basis van het roestvrijstalen ophang wiel fixen. Plaats de montageplaat op de muur, zet de hoogte van de montageplaat vast volgens de geleiderail. Het markeren van de twee langwerpige gaten aan de linker-en rechter uiteinden van de montageplaat (een is een horizontaal langwerpige gat en één is een verticaal langwerpige gat).


Selecteer een impact boor met een Boordiameter van 8mm, gebruik vervolgens de impact boor om de plaats te boren die we hebben gemarkeerd, en opblazen de geëxpandeerde rubber in de muur. Plaats de montageplaat op de wand en schroef de zelftappende schroeven in de twee gaten waar de geëxpandeerde rubberen deeltjes zijn geperforeerd om de montageplaat te bevestigen. Aangezien de twee gaten zijn een verticaal langwerpige gat en een horizontaal langwerpige gat. U fijne aanpassingen aanbrengen om de rails te tillen en de schroeven aan te spannen. Gebruik vervolgens een impact boor om gaten in de resterende 4 gaten in de montageplaat te perforeren, plaats de geëxpandeerde rubberen deeltjes in de muur en draai de schroeven aan.


Tot slot hebben we de montageplaat afgewerkt. Bent u het ermee eens dat de montageplaat tijdbesparend en kosteneffectief is?