Vier dingen die u moet weten voordat u de schuifdeur installeert.

- Jul 30, 2020-

Schuifdeurenzijn erg populair in huis, de mogelijkheden voor dit alternatief voor traditionele deuren zijn eindeloos. Schuifdeuren zijn een goede oplossing voor compacte kamers. En het is anders dan zakdeuren, don' t hoeft geen muur te verwijderen om het te installeren.


In jouw geval, je kunt de populaire stijlen kiezen die je leuk vindt, er zijn zoveel soorten hardware en deurveranderingen - je kunt het naar wens aanpassen, ja, het kan een vrij eenvoudig project zijn om te voltooien.

Er zijn echter vier dingen die u moet weten voordat u de installeertschuifdeur:


1. maak ruimte voor de deur

Uw nieuwe deur neemt de breedte van de deur x 2 ruimte in beslag, dus het is belangrijk om voldoende ruimte vrij te maken om de deur te installerenschuifdeur. Als de deur opengaat, controleer dan of niets zoals lichtschakelaars of ventilatieopeningen wordt afgedekt.


2. Het maximale gewicht van de muur

Hoewel alle moderne huizen voldoende kozijnen hebben, moeten oude huizen, uitbreidingen en gebogen deuropeningen zorgvuldig worden geïnspecteerd voordat het boren begint. Nagelen is niet genoeg, zorg ervoor dat uw muur het gewicht kan dragen.


3. Privacy

Deze deuren zien er weliswaar mooi uit, maar zijn niet voor elke kamer geschikt. Aangezien de deur over de deuropening is geïnstalleerd in plaats van" afdichting" de opening als een traditionele deur, dusschuifdeuris misschien niet de beste keuze voor een badkamer of kamer.


4. de decoratieve uitstraling van de deur.

Zoals hierboven vermeld, kunt u de populaire stijlen kiezen die u leuk vindt : Gerecycled hout, oude deuren of glas: u kunt eenschuifdeurdie niet alleen bij uw stijl past maar ook een goede functionaliteit heeft.


Nu ben je klaar om er een te installeren - je vindt hier een zeer goede stap-voor-stap tutorial. Bedenk dat u niet hoeft te luisteren naar het GG-quotum; bang GG-quotum; om de deur weer te sluiten als je klaar bent met'Schuifdeuris een geweldige optie.