Foshan huajian metal products vertelt u hoe u de roestvrijstalen staldeur snel kunt installeren?

- Nov 22, 2019-

De schuifrails en accessoires van de roestvrijstalen staldeur moeten in de opgegeven positie worden geïnstalleerd. De vaste schroeven moeten volledig en recht zijn geïnstalleerd om te zorgen voor het juiste gebruik van de accessoires na installatie. De installatiepositie van de binnendeur wordt geïnstalleerd op de rolschuifrails om de installatiekwaliteit van de roestvrijstalen staldeurhardware te garanderen, zodat de staldeur soepel loopt.

stainless steel barn door hardware

De schuifrails van de staldeur moeten verticaal op de grond worden uitgebalanceerd. De hoofdpijpklem is op het vliegtuig geïnstalleerd. De buisklem wordt voornamelijk gebruikt om de muur en het spoor te bevestigen. Het kan gezegd worden dat het bijna het gewicht van de hele staldeur ondersteunt, dus de buisklem De positie is erg belangrijk, en de baksteen wordt gebruikt als de muur. De positie waar de twee stenen zijn verbonden, is gebarsten. Als de buisklem eenmaal in deze positie is bevestigd, is het gemakkelijk om instabiliteit te veroorzaken, wat overeenkomt met het verlies van één gewicht van de buisklemsteun. De positie van de clips ligt ver uit elkaar en er is een mogelijkheid dat de buis niet kan worden vervormd vanwege het gewicht van de dragende deur. Wanneer u andere hardware-accessoires installeert, installeert u eerst de rol op de deur en hangt u de deur vervolgens op de rail.


Als de as op de rol zit, zorg er dan voor dat de rol op de rail is geïnstalleerd. Na het installeren van de deur kan het slingerende apparaat worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de positie van het slingerende apparaat niet wordt gewijzigd. Na de aanpassing kan de stop worden aangepast. Kortom, verschillende soorten rollen en glijrails moeten tijdens het installatieproces op alle details letten. Zorg voor soepel glijden van de roestvrijstalen staldeur hardware .