Foshan HUAJIAN-hardware vertelt u hoe u deur- en raamhangende deurrollers kunt kiezen?

- Jun 08, 2018-

Deurrollers en het spoor zijn het eenvoudigste type hefboommachines. Goede rolschaatsen met schuifdeuren kan zowel het geluid verminderen als de levensduur van deuren en ramen verlengen. Er is een grote verscheidenheid aan ophangrollende rollers op de markt. Veel consumenten weten niet hoe ze moeten worden opgehaald. Om de kwaliteit van de hangende deurrollers te bepalen, hoe kiest u de deur- en raamhangende deurrollers?


Deurrollen zijn accessoires die niet kunnen worden genegeerd in schuifdeuren en ramen. Hangende deurrollers van goede kwaliteit kunnen het gebruik van schuifdeuren en ramen bevorderen. De kwaliteit van de schijven wordt bepaald door de kwaliteit van de buitenwielen en de lagers van de rol. De buitenste wielen zijn meestal gemaakt van nylon of koper. De metalen deurrol is sterk, maar ze klinken wanneer ze worden getrokken. Er is geen geluid wanneer de nylon vezelstructuurpoelie trekt, maar het is niet zo goed als de slijtvastheid van de roestvrij stalen schuifdeurrol. Kies dus de bijpassende ophangdeurrol.


Als de deur of het venster kleiner, lichter en lichter is, kunnen kleinere sporen worden gebruikt. Als het gewicht van de deur of het raam zwaar is, moet een dikkere deurrol en -spoor worden gekozen om de veiligheid en duurzaamheid te garanderen.


Hangende deurrollagers van goede kwaliteit zijn over het algemeen gemaakt van roestvrij staal. De lagers zijn stevig gemonteerd. Het glijdende gevoel is zacht zonder geluid. Sommige schuifdeurenwals kan de hoogte aanpassen om de afstand tussen de deur en de baan in te halen, zodat de deur en de baan nauwer worden verbonden.