Het roestvrijstalen schuifdeursysteem van Foshan Huajian Hardware bespaart u 2 uur arbeidskosten.

- May 20, 2020-

De staldeur is een woondecoratie die erg populair is bij de decoratie-industrie. Het werd door ontwerpers naar het interieur gebracht en toegepast op huisdecoratie.De nieuwe stijlen en ontwerpstijlen zijn erg populair bij jongeren en worden vaak op creatieve manieren weergegeven.RVS schuifdeursysteemermee gebruikt zijn modern design, eenvoudig, elegant en geïnstalleerd in verschillende staldeuren.

sliding barn door system

Veel mensen denken dat de installatie een complex ding is dat een professioneel team nodig heeft om het te voltooien, dus het kost veel arbeidskosten. Het kan 2 uur duren om een ​​hele deur te installeren met 2-3 personen om de installatie te voltooien, dus de installatiekostenroestvrijstalen schuifdeursysteemzal worden verhoogd en het zal u meer tijd en geld kosten.

sliding barn door system

Om dit probleem op te lossen heeft Foshan Huajian Hardware Products Co., Ltd. een montageplaat ontwikkeld die ons zal helpen bij het installerenschuifdeursysteemsneller en gemakkelijker. Als je muur niet sterk genoeg is, maak je dan geen zorgen, {G {0}}; maak je geen zorgen, het kan worden opgelost. Doordat de montageplaat gemonteerd kan worden is zelfs de muur niet sterk genoeg. Wij kunnen pre-installatie verzorgen tussen de montageplaat enRVS schuifdeursysteemen bieden ook technische begeleiding bij de installatie, waardoor u minder tijd aan de installatie besteedt.