De fabriek van Foshan Huajian zal u helpen het probleem met het deurslot van roestvrij staal op te lossen.

- Jun 18, 2020-

Ben je nog steeds geplaagd door deurgreep te installeren voor de glazen deur van je kantoorwand?

Sluit u uw glazen deuren nog steeds af met een ketting of gewoondeurklink sloten?

Wil je een veelzijdigheid veranderendeurklink slotvoor uw glazen kantoordeur partitie?


Het is niet alleen gemakkelijker om aan de deur te trekken, maar het kan ook de deur op slot doen, dit is een veiligere oplossing.

Foshan huajian fabriek' sRVS deurkrukslotis beter voor de deur. Omdat de Foshan Huajian-fabriek' sdeurklink slotis allemaal gemaakt van roestvrij staal 304, het heeft een stijlvol ontwerp en een uitstekend oppervlaktebehandelingsproces voor decoratie.

glass door handle lock

De belangrijkste onderdelen hiervanRVS deurkrukslotzijn roestvrijstalen precisiegietstukken verwerkt door CNC-technologie, dus het is een hoogwaardig deurkrukslot dat de ketting en het gewone kan vervangendeurklink sloten.

stainless steel door handle lock

Foshan huajian fabriek heeft een breed scala aan deurklinkvergrendeling, waaronder vierkante deurklinkvergrendeling, deurklinkvergrendeling met ronde buis, dubbele zijdeslot van glazen deurgreep, zwarte kleurslot van glazen deurgreep. Meer details kunnen worden aangepast, zoals maat, kleur, oppervlak, lengte.

swinging glass door lock

Ze kunnen ook worden gebruikt inslingerend glazen deurslot, hotel deurslot systeem, frameloze glazen deursloten en ga zo maar door.Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met me op!