De hangende deurwielhardware van de Foshan Huajian-fabriek is een koolstofstalen hardware-accessoire

- Jun 29, 2020-

Zoals we allemaal weten, deRVS hangende deurwielis een belangrijk onderdeel van een schuifdeur, en het heeft vaak wat problemen zoals vallen, vervorming die wordt veroorzaakt door de zware schuifdeuren of de lage kwaliteithangende deurrail.

hanging door wheel and track

Over het algemeen wordt de schuifdeur na renovatie van de woning geplaatst. De schuifdeur wordt omwikkeld met een deken of een zachte schuimfolie om problemen zoals krassen en krassen te voorkomen. In eerste instantie moeten we beginnen met de selectie vanRVS hangende deurwielenbij het installeren van een schuifdeur. OmdatRVS hangende deurwielis een belangrijk onderdeel van schuifdeur. Dit is een gemakkelijk verroestehangend deurwiel, die een grote opening heeft en het gemakkelijk is om er stof in te krijgen, zijn functie en veiligheid kan niet worden gegarandeerd. Als uw schuifdeur hard schuift, kan dit ertoe leiden dat de rail niet correct is afgesteld of dat een hangend deurwiel van lage kwaliteit wordt gebruikt.


Foshan huajian fabriekRVS hangende deurwiels zijn gemaakt van Amerikaans standaard 304 roestvrij staal, Japans geïmporteerde NSK-lagers en Nieuw-Zeeland geïmporteerde POM-staven. De producten voldoen aan de Duitse ambachtsnorm en we hebben een kwaliteitsgarantie van 5 jaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de aftersales!