Installeer niet de schuifdeur van de keuken. Opknoping deur rollen en track is uw beste keuze.

- Oct 16, 2018-

Waarom zoveel mensen geven de ingelijste schuifdeur en swing deur in plaats van de hangende deur? Wat zijn de voordelen van de ophanging deur rollen en bijhouden?

Het nadeel van de schommel deur is de bezettingsgraad van de ruimte is hoog, waardoor het nadeel van de schuifdeur is dat deSeal is niet goed. Kleine huizen hebben schuifdeuren die lastig zijn te gebruiken. Tegenwoordig, meer en meer familie keukens niet langer wilt installeren schuifdeuren, maar ze zijn populair met hangende deur rollen en spoor, dat is praktisch en bespaart geld.

Zoals we weten allemaal, de schuifdeur is gebaseerd op het spoor te glijden, en de track is heel gemakkelijk om schade na een lange tijd. Dit leidt tot het repareren is erg lastig, het kost veel. Omdat we willen koken in de keuken elke dag, maar de schuifdeur te krap is, kan dus koken rook niet blok zijn.

En als wij niet de deur swing kiest, wij annuleerteken zowaar willen naar de keuken deur spoor opknoping. Het ontwerp is zeer vergelijkbaar met de schuifdeur, maar de verzegeling is zeer goed en het is erg handig in gebruik. Het verschil is dat de schuifdeur opknoping bijhouden ontwerp van de ophanging deur spoor is aan de bovenkant, dus het is niet gemakkelijk te beschadigen of stof ophopen. Vanwege de goede afdichting, kan het effectief blokkeren soort koken fume, zodat we niet hoeven extra reiniging. En de levensduur is langer dan de schuifdeur.