Je weet niet of je het oude kozijn moet verwijderen voor een nieuwe schuifdeur.

- Sep 21, 2020-

Schuifdeurenzijn uitgerust voor kasten, kelderdeuren, badkamerdeuren en zelfs ingebouwde boekenplanken.  De boekenkast kan worden omgebouwd tot een plek om bakeware en kleine keukengerei op te slaan.

sliding barn doors and hardware

Misschien moet je het oude kozijn verwijderen als jeschuifdeur deurvervangende draaideur. Omdat het deurkozijn 10mm dikte is, kan het worden geraakt wanneer de deur schuift. Maar de muur moet gerepareerd en opnieuw geschilderd na het verwijderen. Maar we hebben een betere oplossing die u niet nodig hebt om het kozijn te verwijderen. Je hoeft alleen maar shim toe te voegen in de pijp klem om de geleide rail te verhogen. Natuurlijk is dit een zeer professioneel werk om de hoogte aan te passen. De gestandaardiseerde installatie is 10mm, wat betekent dat de afstand van de deur naar de muur. Als uw deurkozijn 10mm is, moet de geleiderail ongeveer 5-10mm verhogen. Je hebt geschikte afstandhouders of houten planken nodig. Vergeet niet dat je langere schroeven nodig hebt om het op de muur te bevestigen.

barn doors and hardware

Als u de installatiegrootte van deschuifdeur deur, u contact opnemen met onze technicist. Foshan Huajian fabriek technici geven u een aantal suggesties voor uw ontwerp en engineering